Βαθμό με Μανταντά η Μαρσέιγ

Βαθμό με Μανταντά η Μαρσέιγ

bet365

Τέλος στο σερί των ηττών, αλλά όχι των αρνητικών αποτελεσμάτων για την Μαρσέιγ, που είχε τον Μανταντά σε μεγάλη μέρα, και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ρεν.

Πέρυσι, ήταν εκείνος που στοίχισε στην Μαρσέιγ τη νίκη, καθώς με δικό του λάθος στο τέλος ο Αλεσαντρινί είχε κάνει το τελικό 2-2. Φέτος, ήταν ο καλύτερος των Μασσαλών, που έφυγαν με την ισοπαλία 1-1 από το «Ρουτ Ντε Λοριάν» απέναντι στην Ρεν, βάζοντας τέλος στο σερί των 3 ηττών, όχι όμως και της απώλειας βαθμών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα, πίεσαν με τον Πιτρόιπα να έχει πολλά κέφια και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9’ με τον Ολιβέιρα να κάνει το 1-0. Παρά το γεγονός ότι όλοι περίμεναν… κατάρρευση των Μασσαλών στη συνέχεια, η αντίδραση των παικτών του Μποπ ήρθε σχεδόν άμεσα, με τον Κοστίλ να νικάει τον Βαλμπουένα και τον Τζόρνταν Αγιού λίγο αργότερα να κάνει το 1-1 στο 16’! Η συνέχεια, μάλιστα, βρήκε τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες με τους Αγιού και Τοβάν και το 1-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ήρθε η ώρα του Μανταντά. Οι «ρενέ» ανέβασαν την απόδοσή τους, έψαξαν το γκολ, έχασαν ευκαιρίες και στο 75’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καντίρ (δανεικός από την Μαρσέιγ στην Ρεν) από τον Αμπνταλά. Ο Μανταντά, όμως, νίκησε τον Ολιβέιρα από την άσπρη βούλα, για να κρατήσει το 1-1. Ο Γάλλος γκολκίπερ συνέχισε να λέει «όχι» στους γηπεδούχους, που στο τέλος έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά, το σουτ του Ουνού πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Μανταντά έβγαλε το σουτ του Ολιβέιρα, για να δώσει τον βαθμό στην Μαρσέιγ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή (01/11)

Παρί-Λοριάν 4-0
(3' Λούκας, 39' Μενέζ, 43', 81' Καβάνι)

Σάββατο (02/11)

Ρεν-Μαρσέιγ 1-1
(9' Ολιβέιρα - 16' Τζ. Αγιού)

Αζαξιό-Βαλενσιέν (21:00)
Εβιάν-Τουλούζ
Λιόν-Γκινγκάμπ
Ρεμ-Μπαστιά
Σοσό-Σεντ Ετιέν

Κυριακή (03/11)

Νις-Μπορντό (15:00)
Μονπελιέ-Ναντ (18:00)
Λιλ-Μονακό (22:00)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα