«Έχει αφήσει το στίγμα του ο Μάνταλος»

Γιώργος Βροντάκης
«Έχει αφήσει το στίγμα του ο Μάνταλος»

bet365

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρουν πως εργάζονται ώστε το ντέρμπι να διεξαχθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια και στέκονται στον ορισμό του διαιτητή Μάνταλου.

Ο Σταύρος Μάνταλος ορίστηκε να είναι ο διαιτητής του αυριανού ντέρμπι και κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στέκονται στο πρώτο ντέρμπι που είχε σφυρίξει και δεν είχε αποβάλει τον Τοροσίδη.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν όψει του αυριανού μεγάλου αγώνα, εργάζεται, όπως πάντα ως γηπεδούχος, για την άρτια διοργάνωση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Σε αυτή τη λογική, προτεραιότητά μας αποτελεί η αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας ή τοποθέτησης που θα προκαλούσε ένταση και θα δυναμίτιζε το κλίμα.
Ο ορισμός ενός διαιτητή που αφενός το όνομά του έχει εμπλακεί στις περιβόητες συνομιλίες των «στημένων» και αφετέρου έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στο περσινό derby στο ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Τοροσίδη, όσο και σε μια σειρά από σημαντικούς αγώνες του Ολυμπιακού, ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν σηματοδοτεί μια επιλογή προς την αντίθετη κατεύθυνση, αναφέρουν χαρακτηριστικά στο πράσινο στρατόπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα