Πρόστιμο Άρη στον Οικονομόπουλο

Πρόστιμο Άρη στον Οικονομόπουλο

Gazzetta team
Πρόστιμο Άρη στον Οικονομόπουλο

bet365

Ο Μπάμπης Οικονόπομπουλος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς προανήγγειλε πρόστιμο στον παίκτη του Άρη.

Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την αποβολή του Οικονομόπουλου μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Κυπέλλου, δηλώνοντας πως... ήρθε η ώρα για πρόστιμα!

«Η ομάδα δεν έχει περιθώρια να χάνει παίκτες με κάρτες. Ήρθε η ώρα να κόψουμε αυτά τα πράγματα και μάλλον θα μπει πρόστιμο στον Οικονομόπουλο», ήταν η απάντηση του Μιλίνκοβιτς.

Η κόκκινη εξάλλου που δέχτηκε ο αμυντικός των «κιτρίνων» ήταν σωστή αυτή τη φορά, αφού προσπάθησε σε πλάγιο να χτυπήσει με τη μπάλα πεσμένο στο έδαφος παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήταν η δεύτερη που δέχεται στα τρία τελευταία ματς του Άρη! Έτσι οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν τις υπηρεσίες του στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα