Τυπική διαδικασία για Ολυμπιακό

Τυπική διαδικασία για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Τυπική διαδικασία για Ολυμπιακό

bet365

Ματς τυπικής διαδικασίας αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο επαναληπτικός με τον Φωκικό (20.30, OTE SPORT4) μετά το 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ αναμένεται να ξεκουράσει πολλούς βασικούς του παίκτες δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά καθώς για τον Ολυμπιακός ακολουθούν τρεις αγώνες φωτιά με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Έτσι στο αποψινό ματς της Άμφισσας κάτω από δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι ο οποίος θα έχει μπροστά του τον Παπαδόπουλο και Μεντζανί. Αριστερό μπακ είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Παπάζογλου, ενώ Βάις και Κάμπελ θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Δεοδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Σέποβιτς στην επίθεση ενώ οι υπόλοιπες θέσεις αποτελούν γρίφο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Βούρος, Ιγνατιάδης, Φουστέρ, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Σαλίνο, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ και ένας θα αποκλειστεί από τη δεκαοχτάδα πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην Αθήνα έμειναν οι Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Μανιάτης, Σαβιόλα, Μήτρογλου, μαζί με τους τραυματίες Ντομίνγκες, Μασάντο, Μπονγκ και Ιμπαγάσα, ενώ ούτε σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του ο Τόρες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα