Με όλα τα όπλα στο Παγκρήτιο

Με όλα τα όπλα στο Παγκρήτιο

Γιώργος Βροντάκης
Με όλα τα όπλα στο Παγκρήτιο

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Μόνο Σίλντενφελντ και Ντίνας έμειναν εκτός.

Ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει πολύ σοβαρά τον επαναληπτικό (2-1 στη Λεωφόρο) με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδος αφού πάει στην Κρήτη με όλα του τα αστέρια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, άφησε στην Αθήνα μόνο τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Θανάση Ντίνα, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος. Δεν προπονήθηκε ο Κουίνσι λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ατομικά προπονήθηκε ο Πίντο λόγω ενοχλήσεων στο δεξί δικέφαλο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα