Μέτρα του ντέρμπι δια αλληλογραφίας

Gazzetta team
Μέτρα του ντέρμπι δια αλληλογραφίας

bet365

Δεν έγινε σήμερα η συνάντηση των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας, καθώς τα... είπαν μέσω τηλεφώνων και εγγράφων.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Οι εκπρόσωποι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις από το τηλέφωνο και με ανταλλαγή εγγράφων. Ο λόγος ήταν να μην ανέβουν οι τόνοι. Πάντως, συμφωνία για όλα δεν υπάρχει και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ο αριθμός των κενών καθισμάτων πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός διαφωνεί με την Αστυνομία για τις πέντε σειρές χωρίς θεατές. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει μια άψογη φιλοξενία και άλλη διαφωνία δεν υπάρχει με τις συζητήσεις να συνεχίζονται και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα επιλυθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Από μέρους του ο Ολυμπιακός περιμένει να εφαρμοστούν όλα όσα έχουν ζητηθεί και το ντέρμπι να κυλήσει ομαλότατα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα