«Σπουδαιότερη στιγμή στη ζωή μου η αγκαλιά με Μουρίνιο»!

«Σπουδαιότερη στιγμή στη ζωή μου η αγκαλιά με Μουρίνιο»!

Γιώργος Φραδελάκης
«Σπουδαιότερη στιγμή στη ζωή μου η αγκαλιά με Μουρίνιο»!

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έτρεξε μετά το νικητήριο γκολ του Τόρες κόντρα στη Σίτι στην αγκαλιά ενός οπαδού της Τσέλσι, ο οποίος τη χαρακτήρισε ως το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί.

«Αυτό είναι το σπουδαιότερο πράγμα στη ζώη μου», λέει περιχαρής ο... τυχερός οπαδός που βρέθηκε στον δρόμο του «special one», καθώς ο Πορτογάλος έτρεξε σε κατάσταση... αμόκ προς την κερκίδα, μετά το τέρμα του Τόρες.

«Είμαι μέλος στην Τσέλσι από 2 ετών. Ο πατέρας μου είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και ήμουν μαζί του χρησιμοποιώντας το εισιτήριο ενός άλλου κατόχου. Από τότε που ήμουν παιδί έχω πάει σε όλα τα εντός έδρας ματς κι αυτό ήταν ό,τι πιο συναρπαστικό, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου», λέει ο 29χρονος φίλος των Λονδρέζων.

Συνεχίζοντας περιέγραψε το περιστατικό: «Μιλούσα με τον πατέρα μου και λέγαμε ότι 1-1 δεν ήταν τόσο κακό αποτέλεσμα, επειδή αυτοί (σ.σ. η Σίτι) ήταν το φαβορί. Είναι καλύτερη ομάδα στα χαρτιά, οπότε μία ισοπαλία θα ήταν αρκετά καλή. Έπαιζαν καλύτερα από εμάς και τότε είδα τον Τόρες να παίρνει την μπάλα, αλλά δεν είχα πολλές ελπίδες. Όταν όμως σκόραρε, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Μετά την εμπειρία με τον Μουρίνιο είχα ξεχάσει ποιος είχε βάλει το γκολ. Με έκανε να ξεχάσω τα πάντα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα