«Σίφουνας» ο Παναιτωλικός!(4-0)

«Σίφουνας» ο Παναιτωλικός!(4-0)

bet365

Ο Παναιτωλικός έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόγιοβιτς... ισοπέδωσε 4-0 την Καλλονή στο Αγρίνιο!

Πως ξεκίνησαν

Για τους γηπεδούχους, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Ράφαελ, με τους Κούσα, Μπικέι μπροστά του, τον Γκάλο δεξιά και τον Μελισσά στα αριστερά. Στον άξονα ήταν ο Γοδόι με τον Τζούνιορ, με τον Θεοδωρίδη μπροστά τους. Στην κορυφή ο Μπόγιοβιτς, ενώ στα φτερά της επίθεσης ήταν οι Καμαρά και Μπακάκης.

Στην αντίπερα όχθη, την εστία της Καλλονής υπερασπίστηκε ο Σιδεράκης, με τους Λεάντρο και Αναστασιαδη μπροστά του, τον Χωριανόπουλο δεξιά και τον Ποντάνι στα αριστερά. Μαρσέλο και Φαρία έπαιξαν στον άξονα, ενώ σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους ήταν ο Λεοζίνιο. Αιχμή του δόρατος, ήταν ο Αγρίτης, των οποίο πλαισίωναν οι Λαμπρόπουλος και Χουανλού.

Τρομερός ρυθμός

Οι δύο ομάδες μπήκαν με... άγριες διαθέσεις στο γήπεδο, καθώς αμφότερες είχαν επιθετικές βλέψεις και έπαιξαν ανοιχτά, κυνηγώντας το γκολ. Έτσι, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, ο ρυθμός ήταν γρήγορος και όλα προμήνυαν ένα τέρμα. Και αυτό δεν άργησε να έρθει...

Ο Μπόγιοβιτς στο 6' προειδοποίησε με ένα χαμένο τετ α τετ, ο Λαμπρόπουλος απάντησε με πολύ καλή κεφαλιά στο 9', την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ράφαελ και στο 15' έγινε το... αναμενόμενο. Μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Μπικέι, ο Μπόγιοβιτς έκανε την προβολή, άλλαξε πορεία στην μπάλα, η οποία... αναπαύτηκε στα δίχτυα του Σιδεράκη.

Κόντρα και γκολ...

Η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο τραυματισμός του Αγρίτη πάγωσε λίγο τους φιλοξενούμενους, που έχασαν προσωρινά τα πατήματά τους. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά ο Καμαρά, που στο 33' και μετά από πολύ καλή προσωπική ενέργεια, δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κόντραρε, μπέρδεψε τον τερματοφύλακα της Καλλονής και κατάληξε στα δίχτυα του.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν πτοήθηκαν και έψαξαν για απάντηση, όμως ο Ράφαελ με νέα φανταστική επέμβαση στο 35', μετά από σουτ του Καζάκη, κράτησε το μηδέν και έδειξε πως η βραδιά ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Και η επιβεβαίωση ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Τζούνιορ, με ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς, κλείδωσε την νίκη για τον Παναιτωλικό, δίνοντας παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στο σκορ.

Όλο και χειρότερα...

Στην επανάληψη, το παιχνίδι έμοιαζε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού το σκορ δεν άφηνε πολλές ελπίδες στην Καλλονή. Και αν υπήρχε κάποιος αισιόδοξος, ο Ποντάνι φρόντισε να τον προσγειώσει! Στο 55', ο αμυντικός των φιλοξενούμενων βούτηξε στην αντίπαλη περιοχή για να εκβιάσει ένα πέναλτι, με τον διαιτητή όμως να μην ξεγελιέται και να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό, έκαναν εξοικονόμηση δυνάμεων, αφού η Καλλονή δεν μπορούσε πλέον να διεκδικήσει τίποτα από αυτό το παιχνίδι. «Κερασάκι στην τούρτα» για τους φιλοξενούμενους, που δικαιούνται να τα βάζουν με την τύχη τους, ήταν το... δώρο του Χωριανόπουλου στο 61'. Ο αμυντικός της ΑΕΛΚ, στην προσπάθειά του να διώξει την σέντρα του Μπελόν, κρέμασε τον Σιδεράκη, με τον Μπόγιοβιτς να προλαβαίνει να σπρώξει αυτός την μπάλα στην εστία και να πιστωθεί σε εκείνον το τέρμα.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους παίκτες του Παναιτωλικού να πανηγυρίζουν μία πολύτιμη νίκη, ενώ στην από την άλλη, η Καλλονή εξακολουθεί να τα έχει... χαμένα, με τα συνεχόμενα αρνητικά και βαριά αποτελέσματα, να προκαλούν έντονο προβληματισμό στους νησιώτες.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Μπικέι, Κούσας, Τζούνιορ, Γοδόι (46’ Σφακιανάκης), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπακάκης (59’ Μπελόν), Μπόγιοβιτς (68’ Ιωάννου).

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Λαμπρόπουλος, Χουάνλου (68’ Λίμα), Αγρίτης (21’ λ.τ. Καζάκης 60’ Σιλιγαρδάκης).

MVP: Μπόγιοβιτς. Ο Σέρβος έκανε την δουλειά του, πήρε το όπλο του και... σκότωσε την Καλλονή, με δύο τέρματα.

Στο ύψος του: Ράφαελ. Ο τερματοφύλακας πραγματοποίησε δύο τρομερές επεμβάσεις όσο το σκορ ήταν ρευστό, κράτησε ανέπαφη την εστία του και βοήθησε τα μέγιστα στην σημερινή νίκη του Παναιτωλικού.

Αδύναμος κρίκος: Ποντάνι. Μπορεί το παιχνίδι να είχε κριθεί από το πρώτο μέρος, όμως με μία χαζή ενέργεια, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και έβαλε ένα τέλος στις όποιες ελπίδες για ανατροπή.

Γκάφα. Ανήκει στον Χωριανόπουλο, στην φάση του 4-0. Ο αμυντικός της Καλλονής δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε και αντί να διώξει, κρέμασε τον Σιδεράκη, χαρίζοντας ακόμα ένα τέρμα στους γηπεδούχους.

Το στραγάλι. Καλή η διαιτησία του διαιτητή Σπάθα, σε ένα αρκετά εύκολο για αυτόν παιχνίδι. Στην μόνη... δύσκολη φάση, έδειξε σωστά δεύτερη κίτρινη για θέατρο στον αμυντικό της Καλλονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα