Με τσάρτερ στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Με τσάρτερ στη Θεσσαλονίκη

bet365

Η Καλλονή ανακοίνωσε πως για το επόμενο «εντός έδρας» παιχνίδι της θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

Με πτήση "τσάρτερ" θα ταξιδεύσει η Καλλονή μας το προσεχές Σαββατοκύριακο, για το "εντός έδρας" παιγνίδι της με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στο "Κλ. Βικελίδης" της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 3μμ.

Στην μετακίνηση με την ομάδα μπορούν να συμμετάσχουν και φίλαθλοι. Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 90 ευρώ μόνο για το σκέλος Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη (24 ευρώ είναι οι φόροι). Το ίδιο πόσο (90 ευρώ) θα καταβάλει όποιος δηλώσει συμμετοχή μόνο για το σκέλος Θεσσαλονίκη- Μυτιλήνη. Η μετακίνηση με την αποστολή της ομάδας μετ΄ επιστροφής (Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη) στοιχίζει συνολικά 150 ευρώ.

Η αναχώρηση της πτήσης "τσάρτερ" θα γίνει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 17:30 και η επιστροφή αμέσως μετά το παιγνίδι της Κυριακής, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης για απευθείας πτήση στην Μυτιλήνη, στις 20:00.

Σημειωτέον ότι οι διαθέσιμες θέσεις είναι ελάχιστες και φυσικά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να έχετε στα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής (τηλ. 22510-23551).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα