«Βάλτε τέλος στην προπαγάνδα»

Gazzetta team
«Βάλτε τέλος στην προπαγάνδα»

bet365

Δεν έμειναν αναπάντητα από τον Παναθηναϊκό όσα δήλωσαν οι «ερυθρόλευκοι» για τη Λεωφόρο, με κύκλους της ΠΑΕ να τονίζουν ότι πρέπει να μπει τέλος στην... προπαγάνδα του Ολυμπιακού.

Νωρίτερα άρχισε το ντέρμπι των δύο «αιωνίων», αφού μετά τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη ότι μυρίζουν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στη Λεωφόρο, αλλά και τα όσα υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς, η «πράσινη» ΠΑΕ κάλεσε μέσω κύκλων της τον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα «παραρτήματα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, να σταματήσουν την προπαγάνδα. Παράλληλα εκείνο που τονίζουν στο Τριφύλλι, είναι ότι θα διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την ασφάλεια τόσο των «ερυθρολεύκων», όσο και του ίδιου του ντέρμπι.

«Με αφορμή τις γνωστές γραφικότητες που ακούστηκαν και σήμερα ο Παναθηναϊκός καλεί τον Ολυμπιακό και τα παραρτήματά του να σταματήσουν να προπαγανδίζουν εν’ όψει του ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Παναθηναϊκός, όπως κάνει πάντα, θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ασφάλεια του αντιπάλου του και γενικότερα του παιχνιδιού, αποφεύγοντας τις προκλήσεις και το δίχως λόγο ύψωμα των τόνων. Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και η απέναντι πλευρά», αναφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα