Έμφραγμα στο 92΄ για τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Έμφραγμα στο 92΄ για τα Τρίκαλα

bet365

Στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και δη μέσα στην έδρα τους υποχρέωσε τα Τρίκαλα ο Αχιλλέας Νειοκαισάρειας με σκορ 2-1.

Το συγκρότημα του Ζόραν Μπάμποβιτς ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι, κάτι το οποίο και πλήρωσε στο 31΄ όταν και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από ατομική ενέργεια και πλασέ του Μπαγγέα.

Παρά το γκολ που δέχτηκαν οι «κυανέρυθροι» η εικόνα τους δεν βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν σε τρεις περιπτώσεις, αλλά και τις τρεις φορές τη γλύτωσαν φτηνά.

Στο β΄ μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 65΄ οι Θεσσαλοί έφεραν το ματς στα ίσα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάμου. Από το σημείο εκείνο και για τα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι φλέρταραν με τη νίκη, την οποία και κατάφερε να πάρει η ομάδα της Κατερίνης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Παυλίδη.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Μπόντε, Α. Ηλίας, Πολυζόπουλος (46’ Ιωαννίδης), Τσβέτκοβιτς, Χαλιμπάκης, Κόλα, Βουκέλια, Γέφτιτς (71’ Μπότης, 91’ Μπαλτιμάς), Σίμοβιτς.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Αχιλλέας Καμπάς): Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης (85’ Μαρκάκης), Ευαγγελόπουλος (75’ Κωτσαρίδης), Μπαγγέας (72’ Τσιαπέρας), Νάκας, Παμπλίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα