Νίνης: «Αν παίξουμε με ψυχή θα έρθει η νίκη»

Gazzetta team
Νίνης: «Αν παίξουμε με ψυχή θα έρθει η νίκη»

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι μίλησε στην κάμερα της nova για το ματς με τον Πανθρακικό.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά είπε τα εξής:
«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να πάμε εκεί πέρα και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολη η συνέχεια και τα επόμενα παιχνίδια και δε μας παίρνει να χάνουμε βαθμούς. Το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής το είδα, η ομάδα του Πανθρακικού έπαιξε πολύ καλά. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά πιστεύω ότι άμα παίξουμε με ψυχή κι όπως παίξαμε την Πέμπτη, νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για το αν είναι δύσκολη η μετάβαση από το Γιουρόπα Λιγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα; «Ήδη τελείωσε το παιχνίδι της Ευρώπης. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα, είναι λίγο δύσκολο από τη μια αλλά πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτόμαστε μόνον το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας και νομίζω ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα σ αυτόν το στόχο που έχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα