Μπούρδος: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»

Gazzetta team
Μπούρδος: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»

bet365

Για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αχαϊας μίλησε ο παίκτης του Εθνικού Σαγέϊκων Θανάσης Μπούρδος.

Ο παίκτης των «μπλε» πέρα από το αχαϊκό ντέρμπι, αναφέρθηκε ακόμα στο δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών που είχε η ομάδα του, το βάθος πάγκου που δεν έχουν οι «πολεμιστές», αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα πραγματοποποιούσε τις προπονήσεις της σε άλλα γήπεδα και όχι στη φυσική της έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι παιχνίδι - φωτιά για εμάς κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, που θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Ξέρουν όλοι ότι με τους φιλάθλους στο πλευρό μας, δύσκολα περνάει ομάδα από τα Σαγέικα.

Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ βγήκαμε από την σειρά μας από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε στο γήπεδό μας. Επίσης μας στοίχισε ότι δεν έχουμε μεγάλο βάθος στο ρόστερ μας και κάποια ατομικά λάθη που έγιναν στα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Το θέμα είναι πλέον να κερδίσουμε τον Ατρόμητο για να κάνουμε μια νέα αρχή».

Στα αγωνιστικά ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας των Σαγέϊκων αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δίνει μάχη προκειμένου έστω και την τελευταία στιγμή να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντίθετα ο προπόνητής της ομάδας της Πελοποννήσου μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του για το αχαϊκό ντέρμπι τον Κώστα Αυγερινό, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα