«Ο ρατσισμός δεν σταματά...»

Θάνος Σαρρής
«Ο ρατσισμός δεν σταματά...»

bet365

Ο Πατρίς Εβρά μίλησε για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάγια Τουρέ και δήλωσε απαισιόδοξος ότι τα φαινόμενα κάποτε θα εκλείψουν...

Ο Γάλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει πέσει και ο ίδιος θύμα ρατσιστικής επίθεσης, κλήθηκε να μιλήσει για το επεισόδιο με τον Γιάγια Τουρέ στην Ρωσία, στο ματς της Σίτι με την ΤΣΣΚΑ.

«Δεν νομίζω ότι θα σταματήσουμε τον ρατσισμό», είπε ξακάθαρα ο Γάλλος στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «H FIFA πρέπει να κάνει κάτι, επειδή κάθε χρόνο ακούμε για τον ρατσισμό. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο αμαθείς που ακόμα μιλούν για τους μαύρους παίκτες. Είμαι άνθρωπος. Το χρώμα δεν έχει σημασία.

Είμαι λυπημένος που ακόμα πρέπει να μιλάω για αυτό. Απλά θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ, αλλά δεν το πιστεύω. Απλά συνεχίζω επειδή θεωρώ ότι δεν θα σταματήσει ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα