«Να πάρουμε αυτοπεποίθηση από την Ευρώπη»

«Να πάρουμε αυτοπεποίθηση από την Ευρώπη»

Gazzetta team
«Να πάρουμε αυτοπεποίθηση από την Ευρώπη»

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό, τονίζοντας ότι η ομάδα θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι συνεχόμενοι αγώνες αποτελούν ένα πρόβλημα για τον δικέφαλο, ωστόσο ο Στέφενς ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως οι παίκτες του είναι επαγγελματίες και πρέπει να μπορούν να παίζουν τρεις αγώνες την εβδομάδα. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova για την αυτοπεποίθηση, την κόπωση και τον Πανθρακικό.

Ο Στέφενς είπε αρχικά: «Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου ν' αντλήσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τον αγώνα του Europa League και να τον μεταφέρουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που μάλλον πρέπει να λογίζεται ως φυσιολογικό. Γνωρίζουμε πως το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί είναι σύντομο μετά από τόσους αγώνες που έχουν προηγηθεί. Ωστόσο, είναι αυτό που έχω πει, ένας επαγγελματίας πρέπει να μπορεί να παίζει τρεις αγώνες σε διάστημα μιας εβδομάδας. Δεν πρέπει να του δημιουργεί πρόβλημα κάτι τέτοιο και δεν του δημιουργεί όταν φροντίζει κι ο ίδιος να προετοιμάζεται ανταποκρινόμενος στο επαγγελματικό επίπεδο που βρίσκεται».

Έχετε εικόνα για τον Πανθρακικό και τί θα περιμένετε να δείτε από τους ποδοσφαιριστές σας την Κυριακή στην Κομοτηνή;

«Φυσικά, μετά από κάθε αγώνα το μυαλό αυτομάτως προσανατολίζεται και συγκεντρώνεται στον επόμενο, ειδικά όταν δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολα την Κυριακή αλλά θέλουμε να δώσουμε τα πάντα, ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα