Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου

Gazzetta team
Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το ματς με τον Εργοτέλη και είναι πιθανόν να ετοιμάζει... εκπλήξεις!

Για πρώτη φορά φέτος ο «Ολλανδός» κρατά κλειστά χαρτιά όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει σε αγώνα πρωταθλήματος, γεγονός που αιφνιδίασε ακόμα και τους ποδοσφαιριστές. Όπως όλα δείχνουν, ο Μέντες με τον Αμπέιντ διεκδικούν μια θέση στα χαφ ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Ρισβάνης επιστρέφει στην άμυνα αντί του Τριανταφυλλόπουλου.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι ο Αναστασίου δεν «έδειξε» 11άδα ίσως σημαίνει ότι ετοιμάζει κάποια έκπληξη. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να «πνίξουν» με το πρέσινγκ τους τον Εργοτέλη στη μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα