«Κλειδί οι μονομαχίες»

«Κλειδί οι μονομαχίες»

Gazzetta team
«Κλειδί οι μονομαχίες»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά είπε τα εξής:
«Εντάξει ... και τα δυο παίζουν ρόλο, αλλά έχουμε πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις ανά πάσα στιγμή και να φτιάξουν ένα κλίμα το οποίο θα μας προσαρμόσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι το μυστικό είναι αυτό, να μπούμε και την Κυριακή για τη νίκη. Όσες μέρες έχουμε να ξεκουραστούμε, να είμαστε όσο μπορούμε πιο δυνατοί, κυρίως ψυχολογικά θα έλεγα εγώ, πιο πολύ είναι η κούραση στο μυαλό. Δηλαδή το να λες και να νιώθεις κουρασμένος δεν είναι καλό, πρέπει να το αποβάλλεις. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να μάθουμε Τετάρτη - Πέμπτη - Κυριακή, όπως παίζουμε εμείς φέτος. Είναι λίγες οι ημέρες για ξεκούραση αλλά προς το παρόν τα έχουμε καταφέρει και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε το ίδιο την Κυριακή σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα».

- Αυτήν είναι ο Πανθρακικός, μεγάλος πρωταγωνιστής της προηγούμενης αγωνιστικής με την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε. Εχεις εικόνα του συγκεκριμένου αντιπάλου και τί πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει αυτό που θέλει από αυτήν την αναμέτρηση;

«Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί, πολύ αποφασιστικοί είναι μια καλή ομάδα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, είναι δυνατοί στις μονομαχίες. Κλειδί νομίζω θα είναι οι μονομαχίες, πρέπει στις μονομαχίες να βγούμε κερδισμένοι. Να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις, αυτούς βαθμούς. Αν παρουσιαστούμε δυνατοί στις μονομαχίες και γενικά στη δύναμη που θα βάλει ο Πανθρακικός στο παιχνίδι νομίζω ότι έχουμε παραπάνω ποιότητα και μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», κατέληξε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα