Σε δυο μήνες η απόφαση για τον Άρη

Σε δυο μήνες η απόφαση για τον Άρη

Gazzetta team
Σε δυο μήνες η απόφαση για τον Άρη

bet365

Ολοκληρώθηκε η δικαστική μάχη της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 με την απόφαση να αναμένεται σε διάστημα 45-60 ημερών.

Πρώτος μίλησε ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης που εκπροσωπεί τους Καστίγιο, Ντίκο, Φατί, Σανκαρέ, με τους οποίους ο Αρης έρθει σε διακανονισμό. Ο νομικός εκπρόσωπος των παραπάνω ποδοσφαιριστών τόνισε ότι η υπαγωγή του Αρη στο «99» είναι η μοναδική λύση για να πάρουν τα χρήματα οι πελάτες του, ενώ ο Φίλιππος Χατζηπεντσίδης που κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας τόνισε ότι «η εξυγίανση της ΠΑΕ και η έλευση του επενδυτή περνούν μέσα από το άρθρο 99».

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης: «Αν μας δώσετε την ευκαιρία όλα θα πάνε καλά», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε πως γίνονται συζητήσεις και για εύρεση επενδυτή για την ποδοσφαιρική ομάδα. «Έχουμε συζητήσεις με μεγάλους επενδυτικούς ομίλους. Υπάρχει εχεμύθεια. Θα προχωρήσουν αν μπούμε στο άρθρο 99″, λέει στο δικαστήριο ο κ. Ηλιάδης, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι να βρούμε επενδυτή για να γίνει ισχυρή η ΠΑΕ».

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΜΑ, ο οποίος ανέφερε: «Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική, πέρσι είχε τα λιγότερα έσοδα από ποτέ κι όμως άντεξε. Φέτος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς, ώστε να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος και να μας βοηθήσει για την ανάπτυξη της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα