Ντέρμπι... από την σύσκεψη!

Ντέρμπι... από την σύσκεψη!

Νίκος Αθανασίου
Ντέρμπι... από την σύσκεψη!

bet365

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διαφώνησαν για τα μέτρα ασφάλειας στη Λεωφόρο ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε παράπονα για λογαριασμό του... Πανθρακικού!

Με ένταση και διαφωνίες ξεκίνησε το «αιώνιο» ντέρμπι, καθώς το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της αστυνομίας με τις δύο ΠΑΕ. Η αρχή έγινε με την παρουσία έξι εκπροσώπων του Ολυμπιακού που τελικά έγιναν τρεις μετά από απαίτηση του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια υπήρχε κόντρα επί της ουσίας.

Πρώτο θέμα που οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, είχε να κάνει με την εισήγηση της αστυνομίας για νεκρές ζώνες πέντε σειρών στις θύρες 9, 10, 11. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να υπογράψει τα πρακτικά, μιας και κάθε θύρα έχει 11 σειρές ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ουδέποτε έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο Καραϊσκάκη και γενικά σε κάποιο άλλο γήπεδο.Την απόφαση για αν το θα «περάσει» η πρόταση αυτή, με την οποία συμφωνούν οι «ερυθρόλευκοι» θα την λάβουν στα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας.

Από κει και πέρα, η Λίγκα πρότεινε να υπάρξει αστυνομία μέσα στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός συμφώνησε και ο Παναθηναϊκός διαφώνησε. Ο Παναθηναϊκός συναίνεσε στην παρουσία στο ματς δέκα εκπροσώπων του Ολυμπιακού για τους οποίους απαιτεί να γνωρίζει όνομα και ιδιότητα, υπενθυμίζοντας περυσινά περιστατικά που άναψαν... φωτιές!

«Θέμα» με Σάββα και Πανθρακικό!

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως τον πήραν τηλέφωνο από τον Πανθρακικό και τον ενημέρωσαν ότι δεν είχαν καλή φιλοξενία στη Λεωφόρο. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπούτσικας, τον ρώτησε «καλά, από που και ως που πήρε ΕΣΑΣ ο Πανθρακικός» με τον Θεοδωρίδη να τονίζει στην συνέχεια πως δεν ήταν από τον σύλλογο αλλά κάποιος δημοσιογράφος.

Σε αυτό το σημείο, να υπογραμμίσουμε πως ο Πανθρακικός έστειλε προ δύο ημερών στον Παναθηναϊκό μια επιστολή και επικαλείται μικρό αριθμό προσκλήσεων, πρόβλημα με τα κλιματιστικά, το φωτισμό και τον εξαερισμό στα αποδυτήρια, αλλά και μικρή ζώνη ασφαλείας μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Από το «πράσινο στρατόπεδο» τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός ρώτησε τον Πανθρακικό αν θέλει παραπάνω προσκλήσεις και η απάντηση ήταν «όχι». Ο εκπρόσωπός τους και πριν και μετά το ματς, μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Ζαβραδινό για την κατάσταση των αποδυτηρίω

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα