«Δεν αναγραφόταν καμία απαγορευμένη ουσία»

Φώτης Καρακούσης
«Δεν αναγραφόταν καμία απαγορευμένη ουσία»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τρίπολης τάσσεται στο πλευρό του Χρήστου Λισγάρα τονίζοντας πως ο παίκτης των Αρκάδων μιλώντας στους ανθρώπους της ομάδας ισχυρίστηκε πως το σκεύασμα δεν ανέγραφε καμία απαγορευμένη ουσία.

Μετά την γνωστοποίηση για το θετικό δείγμα του Χρήστου Λισγάρα, ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τάχθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας πως ο 27χρονος μιλώντας με ανθρώπους της ομάδας ισχυρίστηκε πως το σκεύασμα που πήρε δεν έγραφε καμία απαγορευμένη ουσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μετά και την εξέταση του δεύτερου δείγματος του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Λισγάρα γνωρίζει τα εξής:

Όταν προέκυψε το υπόψη ζήτημα εκλήθη ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, παρουσία του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε ότι έλαβε συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής στο οποίο δεν αναγράφεται ΚΑΜΜΙΑ απολύτως απαγορευμένη ουσία, πολύ δε περισσότερο η συγκεκριμένη που του ανιχνεύθηκε.

Μετά από αυτά θα αναμένουμε την ολοκλήρωση της πειθαρχικής διαδικασίας προκειμένου να προβούμε στις ενέργειες εκείνες που θα κρίνουμε επιβεβλημένες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα