Προσοχή από ΠΑΟΚ σε φιλάθλους

Προσοχή από ΠΑΟΚ σε φιλάθλους

Γιώργος Βροντάκης
Προσοχή από ΠΑΟΚ σε φιλάθλους

bet365

Η Τούμπα θα φιλοξενήσει φιλάθλους σε ευρωπαϊκό ματς έπειτα από 14 μήνες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Το γήπεδο της Τούμπας, έπειτα από 14 μήνες, ανοίγει και πάλι τις θύρες του για το κοινό σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (24/10, 20.00) για την τρίτη αγωνιστική του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μακάμπι Χάιφα παρακαλούνται οι φίλοι του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.30 και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο, όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, δίχως παρεκτροπές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα