«Με το... μουστάκι για τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
«Με το... μουστάκι για τη νίκη»

bet365

Ο Πάολο Μασάντο μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών μίλησε και πάλι στον πορτογαλικό Τύπο για το look του με την Μπενφίκα, τον αδερφό του και την κατάσταση του τραυματισμού του.

Στην Maisfutebol -όπου έχει και δικό του μπλογκ- έκανε δηλώσεις ο Μασάντο ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον αδερφό του και την ποδοσφαιρική πορεία του. «Ευελπιστώ ο αδερφός μου να φροντίσει να κουράσει την Μπενφίκα διότι έρχεται το παιχνίδι με την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που αποκάλυψε πως στο Ντα Λουζ θα υπάρχουν μέλη της οικογένειάς του και αρκετοί συγγενείς του. Επιπλέον επισήμανε πως αρκετές φορές εκείνος δίνει χρήματα σε εισιτήρια για να δει τον αδερφό του, όπως κάνει αντίστοιχα και εκείνος.

Ο Ζόρζε Μασάντο αγωνίζεται στην Σινφάες που αντιμετώπισε το Σάββατο στο Κύπελλο Πορτογαλίας την Μπενφίκα. Ο αδερφός του τόνισε μιλώντας στο ΜΜΕ της Ιβηρικής πως η γειτονιά στην οποία μεγάλωσαν είχε έντονο ποδοσφαιρικό χρώμα ενώ θυμήθηκε και αρκετές ιστορίες από το παρελθόν. Σχετικά με το παιχνίδι με τον Πλατανιά, αυτό με την Μπενφίκα και το στιλ που λανσάρει επισήμανε: «Δεν θα παίξω το Σάββατο, όμως λογικά θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπενφίκα. Αν γίνει αυτό θα εμφανιστώ πάλι με το μουστάκι και φυσικά στόχος δικός μου και των συμπαικτών μου θα είναι να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με την κατάστασή του ανέφερε: «Δέχθηκα μια δυνατή κλωτσιά. Ήταν ένα γερό χτύπημα. Θα μπορούσα να είχα και σοβαρότερο τραυματισμό, αλλα ήμουν τυχερός. Ήταν ένα δυνατό αιμάτωμα. Τώρα είμαι κοντά να επανέλθω και ελπίζω να αγωνιστώ ξανά. Είναι εφικτό να συμβεί αυτό στο Ντα Λουζ». Ως προς την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους ισχυρίστηκε: «Δεν θα είναι εύκολο το ματς. Ειδικά τα πρώτα 30 λεπτά θα είναι καθοριστικά. Και η Μπενφίκα, όπως και εμείς, έχει μεγάλη διάθεση για τη νίκη».

Επιπροσθέτως οι Πορτογάλοι επισημαίνουν την ομοιότητα που έχει ο Μασάντο με τον Νίκο Αναστόπουλο από την στιγμή που άφησε μουστάκι. Ο ίδιος πάντως μιλώντας για τον αδερφό του τόνισε πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης. «Είναι σίγουρα πιο καλός από εμένα (σ.σ. γέλια)», συμπλήρωσε. Στο κείμενο υπάρχουν και τοποθετήσεις του Ζόρζε Μασάντο, που εξηγεί πως του κόλλησε το όνομα Φερνάντο Γκόμες από μικρός. Ακόμα έκανε μνεία στο παιχνίδι με την Μπενφίκα αλλά και στην εξαιρετική σχέση και το δέσιμο που έχει με τον αδερφό του, Πάολο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα