«Η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ»

«Η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μίγκελ Βίτορ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την επιλογή του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ.

«Μας ωφέλησε η διακοπή του πρωταθλήματος, δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δυο εβδομάδες για να βελτιώσουμε την κατάστασή μας και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στον επερχόμενο αγώνα επειδή είχαμε χρόνο να επικεντρώσουμε πάνω σε ορισμένα στοιχεία που δεν είχαμε κάνει και τόσο καλά στις πλέον πρόσφατες αναμετρήσεις», δήλωσε ο Πορτογάλος στην κάμερα της ΝΟVA.

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, ο Βίτορ σχολίασε: «Ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα. Τα πήγαν καλά πέρυσι. Γνωρίζουμε πως παίζουν καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να τους πιέσουμε. Να τους πιέσουμε καλά, να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, να μη βγάλουν αντεπιθέσεις, να έχουμε σωστή διαχείριση του αγώνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γρήγορα και να σκοράρουμε».

Τέλος, ο Βίτορ τόνισε πως έκανε την καλύτερη επιλογή να μετακομίσει στην Τούμπα: «Νομίζω πως πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση και ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Αγωνίζομαι σχεδόν σε κάθε αγώνα κι αυτό είναι πολύ καλό για μένα, γι' αυτό ήρθα εδώ. Αισθάνομαι πως βελτιώνομαι σταθερά στους προσωπικούς στόχους που έχω θέσει και φυσικά θέλω να συνεχίσω ανάλογα, να παίξω σε περισσότερους αγώνες, να βελτιωθώ κι άλλο και το τέλος της σεζόν να με βρει καλύτερο ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα