Πόρισμα τον Νοέμβριο για Άρη

Πόρισμα τον Νοέμβριο για Άρη

Gazzetta team
Πόρισμα τον Νοέμβριο για Άρη

bet365

Αναβολή στην παράδοση του πορίσματος για τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον Άρη, το οποίο θα παραδοθεί μετά την απόφαση για το άρθρο 99.

Οι φίλοι των «κίτρινων» περίμεναν με ανυπομονησία την δημοσιοποίηση του πορίσματος για τον έλεγχο στα βιβλία της εταιρείας από το 2004 μέχρι το 2012 προκειμένου να διαπιστώσουν αν και από ποια πρόσωπα προκύπτουν ευθύνες για το σημείο που έφτασε η ομάδα και αν αυτές είναι ποινικές, κάτι που θα οδηγήσει σε παρέμβαση του εισαγγελέα.

Το πόρισμα είναι έτοιμο και οι ορκωτοί λογιστές θα μπορούσαν να το παραδώσουν στην ΚΜΑ, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να υπάρξει παράταση, τουλάχιστον μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, προκειμένου να εκδικαστεί πρώτα η υπαγωγή στο άρθρο 99 και να μην επηρεαστεί η προσπάθεια. Επομένως, ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα