«Βλέπει» ενδεκάδα ο Μέντες

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Μέντες

Gazzetta team
«Βλέπει» ενδεκάδα ο Μέντες

bet365

Ανάσες στον Κώστα Λαγό σκέφτεται να δώσει στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Αναστασίου κι ετοιμάζει τον Νταβίντ Μέντες για το βασικό σχήμα. Ενδεκαδάτος και ο Μαρινάκης...

Ο νεαρός αμυντικός χαφ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των παικτών με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό ο 40χρονος τεχνικός σκέφτεται να τον αποφορτίσει. Ακολουθούν εξάλλου πολύ κρίσιμα παιχνίδια και θέλει να τον έχει φρέσκο, κάτι που σημαίνει ότι την πόρτα της ενδεκάδας χτυπάει ο Μέντες.

Ο Ολλανδός μέσος άλλωστε έμεινε όλο το διάστημα της διακοπής στην Αθήνα και προπονούνταν κανονικά με το Τριφύλλι, ενώ συμμετείχε και στο φιλικό με την Κόρινθο. Από εκεί και πέρα πολύ πιθανή είναι και η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη στη βασική ενδεκάδα των «πρασίνων», αφού έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα