«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Λέτο-Τοτσέ»

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Λέτο-Τοτσέ»

Gazzetta team
«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Λέτο-Τοτσέ»

bet365

Οι συμφωνίες με τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Τοτσέ δεν έχουν ακόμα επιτευχθεί για τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο τονίζουν ότι τα ποσά των οφειλών με τα κριτήρια της σημερινής εποχής απλώς «δεν υπάρχουν».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Λέτο ζήτησε ως προϋπόθεση για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκαταβολή 70.000 ευρώ, την οποία οι «πράσινοι» αρνήθηκαν και ο Αργεντινός ετοιμάζεται για προσφυγή. Αρνητικά απάντησε στην πρόταση για συμβιβασμό και ο Τοτσέ, ο οποίος ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ!

Στον Παναθηναϊκό, τονίζουν ότι οι σκληρές διαπραγματεύσεις σε όλα τα μέτωπα συνεχίζονται, παρότι η λογική της δημοσιοποίησης των προτάσεων δεν τους βρίσκει σύμφωνους. Φυσικά, ότι αναγνωρίζουν τις οφειλές και κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις τους.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι «αφενός ότι τις οφειλές αυτές τις «κληρονομήσαμε» και αφετέρου ότι τα ποσά των οφειλών με τα κριτήρια της σημερινής εποχής απλώς «δεν υπάρχουν», δείχνοντας έτσι τους λόγους για τους οποίους δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής συμφωνία, όπως έχει συμβεί στις υποθέσεις άλλων παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα