Στη Superleague με γήπεδο η ΑΕΚ

Στη Superleague με γήπεδο η ΑΕΚ

Gazzetta team
Στη Superleague με γήπεδο η ΑΕΚ

bet365

Την εντολή στους συνεργάτες του να μην χρονοτριβούν με το γήπεδο της ΑΕΚ, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν η ομάδα θα παίζει στην Superleague, έχει δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο «τίγρης» είχε ακόμη μια συνάντηση με τους ανθρώπους του, και συζήτησαν για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της «Ένωσης». Ο ηγέτης της ΑΕΚ, όπως γράφει η «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» τους έδωσε την εξής εντολή: «Δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο όταν θα είμαστε στη Super League σε δύο χρόνια από τώρα. Τρέχουμε με χίλια και δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτο ούτε δευτερόλεπτο».

Μάλιστα, σύντομα τα λόγια του αναμένεται να γίνουν πράξη, καθώς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και θα κατατεθούν οι σχετικοί φάκελοι. Στο μεταξύ, θα κλειστεί το ραντεβού με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες και να αρχίσουν στο πρώτο δίμηνο του 2014.

Τέλος στην τελική ευθείς μπαίνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου, στις 6 Νοεμβρίου. Η διαδικασία αποστολής των προσκλήσεων έχει αρχίσει και υπολογίζεται πως στο Ίδρυμα Ωνάση θα βρίσκονται 800-900 άτομα, άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στην ΑΕΚ αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτισμού.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα