Αγωνία για Μασάντο και Μπονγκ

Αγωνία για Μασάντο και Μπονγκ

Gazzetta team
Αγωνία για Μασάντο και Μπονγκ

bet365

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Μίτσελ για τους Μασάντο και Μπονγκ ενόψει Μπενφίκα, με τον Πορτογάλο να εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Ο 27χρονος μέσος μπορεί να ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης των πρωταθλητών, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, γεγονός που σύμφωνα με τον «Γαύρο» καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με τη Μπενφίκα.

Την ίδια στιγμή άλλωστε ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο Μασάντο, ενώ σημειώνει πως θα είναι ρίσκο η συμμετοχή του έστω και ως αλλαγή στη Λισσαβόνα. Την ίδια στιγμή αμφίβολος ενόψει Μπενφίκα παραμένει και ο Μπονγκ, που επέστρεψε την Τρίτη από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα , αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Κατά την εξέτασή του άλλωστε χθες από τους φυσικοθεραπευτές του Ολυμπιακού, ο Καμερουνέζος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο σημείο όπου είχε υποστεί το διάστρεμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα