«Δεν πέταξα 90 εκατ. για τον Μπέιλ»

«Δεν πέταξα 90 εκατ. για τον Μπέιλ»

Gazzetta team
«Δεν πέταξα 90 εκατ. για τον Μπέιλ»

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επανέλαβε ότι ο Μπέιλ δεν υποφέρει από κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου και πρόσθεσε ότι η Ρεάλ τον έχει ασφαλίσει και για τα 90 εκατομμύρια που στοίχισε!

O Πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη του στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι «Intereconomía» σχετικά με την υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ, καθησύχασε τους φίλους της ομαδας.

Μέχρι στιγμής ο πρώην παίκτης της Τότεναμ ταλαιπωρείται από προβλήματα, τα οποία έχουν προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ισπανικής ομάδας, για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, την ίδια ώρα που δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ρεάλ έχει υπογράψει συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης για 90 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση αποχώρησης του Μπέιλ από την αγωνιστική δραστηριότητα πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, το 2019.

Στη συνέντευξη, ο Πέρεθ επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του είναι προστατευμένη σε αυτή την περίπτωση. «Υπάρχει ασφάλιση κατά των ατυχημάτων του Μπέιλ, ίση με το κόστος μεταγραφής του» είπε ο πρόεδρος των «μερένγκες».

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε, πάντως, σταθερά ότι ο ποδοσφαιριστής πάσχει από κήλη δίσκου. «Λένε ότι ο Μπέιλ έχει κήλη, αλλά δεν είναι έτσι» είπε, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα της ισπανικής εφημερίδας «Marca».

«Αν είχε θα το ομολογούσαμε με μεγάλη ηρεμία. Κατασκεύασαν ένα θέμα για να μου επιτεθούν, σαν να ήμουν ικανός να πετάξω από το παράθυρο 90 εκατ. ευρώ», συμπλήρωσε ο Πέρεθ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα