Ανοιχτός πόλεμος για Ντιέγκο Κόστα!

Θάνος Σαρρής
Ανοιχτός πόλεμος για Ντιέγκο Κόστα!

bet365

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ισπανία και τη Βραζιλία για τα... μάτια του Ντιέγκο Κόστα, με τη Σελεσάο να δείχνει με επιστολή της ότι δεν κάνει πίσω.

Σε επίσημη επιστολή που απέστειλε προς την ισπανική Ομοσπονδία, η Βραζιλία ενημέρωσε ότι ο Ντιέγκο Κόστα δεν έχει φορέσει τη φανέλα της σε επίσημο ματς. Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι ο παίκτης έχει κληθεί σε δύο φιλικά, με την Ιταλία στις 21 Μαρτίου του 2013 και με την Ρωσία τέσσερις μέρες αργότερα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης αναμένεται να πάρει μέρος στα δύο φιλικά που θα γίνουν τον Νοέμβριο.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι ο Σκολάρι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τον υπολογίζει ή όχι ενόψει Μουντιάλ και τονίζει στους Ισπανούς ότι ο παίκτης έχει γεννηθεί στη Βραζιλία, έχει βραζιλιάνικο διαβατήριο και στην ιβηρική χώρα βρίσκεται μόνο για διαμονή.

Αν οι Φούριας Ρόχας καλέσουν τον παίκτη, τότε η διαμάχη θα αφεθεί στα χέρια της FIFA, η οποία θα αναθέσει την υπόθεση στην αρμόδια επιτροπή. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να περάσει στο τμήμα επίλυσης διαφορών, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και έτσι ο παίκτης δεν θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το όνειρο του Μουντιάλ στη χώρα του με καμία από τις δύο ομάδες!

 

Τελευταία Νέα