Οι πρώτες σκέψεις για τα συμβόλαια που λήγουν

Οι πρώτες σκέψεις για τα συμβόλαια που λήγουν

Απόστολος Παγώνης
Οι πρώτες σκέψεις για τα συμβόλαια που λήγουν

bet365

Επτά συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και στην ΠΑΕ αποφάσισαν να μην ανοίξουν καμία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές κάτω από πίεση. Οι πρώτες επαφές αναμένεται να γίνουν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, που θεωρείται επιβεβλημένη, στον ΠΑΟΚ θα ασχοληθούν πολύ σύντομα και με τα συμβόλαια που λήγουν το Καλοκαίρι. Επτά παίκτες οι Γεωργιάδης, Λόρενς, Γκαρσία, Λίνο, Βούκιτς, Λάζαρ και Κατσουράνης θα κληθούν από την διοίκηση για μια πρώτη συζήτηση. Το ποιοι θα μείνουν ή θα φύγουν θα αποφασιστεί από την διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και από τον Χουμπ Στέφενς.

Τα κριτήρια παραμονής είναι πολλά. Από την συμπεριφορά που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και την βελτίωση που έχουν παρουσιάσει μέχρι και την εξωγηπεδική τους ζωή. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ιδιαίτερη. Από τους επτά ποδοσφαιριστές μόνο οι τρεις είναι βασικοί(Κατσουράνης, Λάζαρ και Λίνο), οι υπόλοιποι μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Αυτό που λέγεται τις τελευταίες ώρες στην Τούμπα είναι πως η ΠΑΕ δεν πρόκειται να ανοίξει καμία συζήτηση με ποδοσφαιριστές κάτω από πίεση. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που είναι ουκ ολίγοι στο Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα