«Παίζουμε χάλια, λάθος η πώληση Οζίλ»

«Παίζουμε χάλια, λάθος η πώληση Οζίλ»

«Παίζουμε χάλια, λάθος η πώληση Οζίλ»

bet365

Κάπως έτσι τα είπε ο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σάμι Κεντίρα, ο οποίος τόνισε ότι οι Μερένγκες σήμερα δεν μοιάζουν με ομάδα.

Δεν κλέβει ποτέ την παράσταση στους αγώνες, ούτε εκτός των γραμμών. Κάποια στιγμή όμως, σε όλους μας έρχεται ένα ξέσπασμα.

«Νιώθω ότι ο ισπανικός Τύπος δεν μου έχει φερθεί καλά. Δεν είμαι ποτέ μέσα στους καλύτερους σύμφωνα με εκείνους. Ξεκίνησα τη σεζόν όντας στον πάγκο και για ακόμα μία φορά είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Δεν μου δίνουν καμία αξία, ακόμα και όταν η εμφάνισή μου είναι καλή. Δεν είμαι Ισπανός, δεν κόστισα πολλά χρήματα και είμαι μαθητής του Μουρίνιο»

Ο πάντα ήρεμος και αθόρυβος, Σάμι Κεντίρα, έκανε «μπαμ» και τα λόγια για τους δημοσιογράφους ήταν μόνο αρχή αφού στη συνέχεια των δηλωσεών του δεν έκανε και πολύ κολακευτικά σχόλια για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

«Δεν παίζουμε καλά. Εχουμε κάποιες καλές στιγμές, όμως τις περισσότερες φορές παίζουμε πολύ περίπλοκα και υπερβολικά ατομικά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα χρόνου να αλλάξει, αλλά ακόμα οι ίδιοι δεν έχουμε νιώσει ότι είμαστε ομάδα».

Και αφού είχε πάρει φόρα, ο 26χρονος μέσος δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστη την πώληση του συμπαίκτη του στην Εθνική Γερμανίας και μέχρι πρότινος στην Ρεάλ, Οζίλ. «Η απώλεια ενός παίκτη με την ποιότητα του Μεσούτ, θα αποδυνάμωνε οποιαδήποτε ομάδα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα