Απίστευτο fair play στη Θράκη

Gazzetta team
Απίστευτο fair play στη Θράκη

bet365

Ένα απίστευτο περιστατικό fair play συνέβη στα τοπικά γήπεδα του Έβρου. Ομάδα έβαλε επίτηδες αυτογκόλ, μετά την την ενέργεια αναπληρωματικού να μπει και να αποσωβήσει γκολ στην γραμμή του τέρματος!

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Βρυσούλας με την Λυκόφη για το πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής ΕΠΣ Έβρου κι ενώ το σκορ ήταν 0-0 παίκτης της Λυκόφης πλάσαρε προς το άδειο τέρμα. Κι ενώ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει, ξαφνικά αναπληρωματικός παίκτης της Βρυσούλας που έκανε το ζέσταμα πίσω από το τέρμα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή! Οι παίκτες της Λυκόφης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή ο οποίος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάντως να κατοχυρώσει γκολ, αφού η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή.

Όπως ήταν λογικό οι διαμαρτυρίες των μεν προς τους δεν ήταν έντονες για το περιστατικό κι έτσι μετά από εντολή των παραγόντων της Βρυσούλας, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες της Βρυσούλας αφού αντάλλαξαν δύο μπαλιές έστειλαν μόνοι τους την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους για να «ακυρώσουν» την αδικία. Στη συνέχεια η Λυκόφη σημείωσε άλλα τρία γκολ φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 4-1.

πηγή: Thrakisports.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα