«Τώρα δεν μπορώ να δουλέψω στον ΟΦΗ»

«Τώρα δεν μπορώ να δουλέψω στον ΟΦΗ»

Gazzetta team
«Τώρα δεν μπορώ να δουλέψω στον ΟΦΗ»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε ότι θα ήταν θετικός υπό άλλες συνθήκες για να αναλάβει τον ΟΦΗ, ωστόσο χρειάζεται χρόνο λόγω της απώλειας του αδερφού του.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ήταν η πρώτη επιλογή του Μάνθου Πουλινάκη για τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική. Ο ίδιος εξήγησε στον Σπορ FM Κρήτης τους λόγους της απόφασής του, τονίζοντας ότι θέλει χρόνο μετά το χαμό του αδερφού του.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ τώρα να αναλάβω την ευθύνη μιας ομάδας. Όπως σας είχα πει και τις προηγούμενες ημέρες θα ήταν χαρά και τιμή μου να δουλέψω στον ΟΦΗ, αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρόνο για να μπορέσω να ηρεμήσω και να αφοσιωθώ στη δουλειά μου. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10 με 15 ημέρες και καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί ο σύλλογος να περιμένει τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το μέλλον του, υποστήριξε: «Είναι απωθημένο μου να δουλέψω στον ΟΦΗ, μια ομάδα που ακόμα θυμάμαι τις μονομαχίες που είχα σαν ποδοσφαιριστής με τη Λάρισα, τότε που διεκδικούσαμε και οι δύο τον τίτλο. Αλλά και σαν προπονητής έχω ζήσει έντονες στιγμές στο Ηράκλειο, που θα ήθελα να τις ζήσω και σαν προπονητής της ομάδας. Ήρθαν όμως έτσι τα πράγματα που την παρούσα χρονικά στιγμή είναι δύσκολο όσο και να το θέλω να έρθω στον ΟΦΗ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει για να αναλάβω προπονητής, αλλά και τον κόσμο που έδειξε ότι με προτιμά στο σύνολό του. Η ζωή προχωρά και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον συναντηθούν οι δρόμοι μου με τον ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα