Το γκολ του μήνα ο Βάις (vid)

Το γκολ του μήνα ο Βάις (vid)

Gazzetta team
Το γκολ του μήνα ο Βάις (vid)

bet365

O Βλάντιμιρ Βάις και το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των φίλων του Ολυμπιακού για το καλύτερο γκολ του Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων» δίνει την δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να αναδεικνύει το πιο όμορφο γκολ της ομάδας. Για το Σεπτέμβριο, οι επιλογές ήταν αρκετές, με τον Μήτρογλου να έχει δύο υποψηφιότητες και τους Βάις, Κάμπελ και Ολαϊτάν να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Ωστόσο, ο Σλβάκος ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής! Το τέρμα του απέναντι στους Γάλλους συγκέντρωσε το 78% των ψήφων και δεύτερο ακολούθησε με 12% το γκολ του Μήτρογλου απέναντι στον Λεβαδειακό μετά την ωραία συνεργασία με τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα