«Πρέπει να βιαστεί για Μήτρογλου η Ίντερ»

«Πρέπει να βιαστεί για Μήτρογλου η Ίντερ»

Gazzetta team
«Πρέπει να βιαστεί για Μήτρογλου η Ίντερ»

bet365

Το ενδιαφέρον της για τον Κώστα Μήτρογλου επιβεβαιώνει η Ίντερ σύμφωνα με τους Ιταλούς, που τονίζουν ότι οι «νερατζούρι» θα πρέπει να βιαστούν γιατί τον παίκτη θέλουν αρκετές ακόμα ομάδες.

Ο «πιστολέρο» παραμένει στο προσκήνιο και ο «χορός» των δημοσιευμάτων στο εξωτερικό για το μέλλον του καλά κρατεί. Μετά τα πληροφορίες των Ιταλών που ήθελαν την Ίντερ να έχει στα υπόψιν της τον άσο του Ολυμπιακού, έρχεται και η επιβεβαίωση από τον σύλλογο του Μιλάνου, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των γειτονικών Μέσων.

Εκείνο μάλιστα που τονίζεται για τον 25χρονος διεθνή στράικερ είναι ότι: «Η Ίντερ θα πρέπει να δείξει καλά αντανακλαστικά και να βιαστεί, καθώς τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού έχουν στα υπόψιν τους οι Άρσεναλ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Ντόρτμουντ. Ο Μήτρογλου σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και η Ίντερ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει τον παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα