«Με Ολυμπιακό θα δείτε τον κανονικό Πράνιτς»

«Με Ολυμπιακό θα δείτε τον κανονικό Πράνιτς»

Gazzetta team
«Με Ολυμπιακό θα δείτε τον κανονικό Πράνιτς»

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ξεκαθάρισε πως θα είναι 100% έτοιμος στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Αναστασίου: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Ο Κροάτης μαζί με τους συμπαίκτες του έδωσαν το παρών σε εκδήλωση χορηγού και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, για τον ίδιο και την κατάσταση που βρίσκεται...

Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για το νέο λουκ του Παναθηναϊκού;

"Νομίζω ότι κάποιος άλλος εκτός από μένα θα ήταν καταλληλότερος για να σχολιάσει, πιστεύω ότι είναι μια πολύ όμορφη εμφάνιση. Μας αρέσει πάρα πολύ. Μας αρέσει που είμαστε εδώ με τους φιλάθλους μας, όλα είναι πολύ όμορφα".

Είσαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά βλέπουμε ότι έχεις προλάβει να δεθείς και συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι χρόνια, είναι τόσο καλό το κλίμα όσο φαίνεται;

"Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου ούτως η άλλως. Είναι καλό να προσαρμόζεσαι αμέσως στην ομάδα. Αυτή η εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω είναι ακριβώς όπως είμαστε και αυτό μας κάνει να παίζουμε καλύτερα στο γήπεδο και να το απολαμβάνουμε περισσότερο".

Σε βλέπουμε να είσαι στυλάκι εκτός γηπέδου, πότε θα σε δούμε ανάλογο και στον αγωνιστικό χώρο; Πως θα εξελιχθεί η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι;

"Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας. Να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερα. Στην αρχή όταν είχα έρθει κάποιοι παίκτες ήταν κάπως φοβισμένοι. Τώρα πλέον είμαστε ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων".

Πότε θα δούμε το 100 τοις 100 του Πράνιτς;

"Κατά του Ολυμπιακού".

«Περιθώρια βελτίωσης»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ενώ στάθηκε και στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και αποκτά ταυτότητα στο γήπεδο, αλλά βλέπουμε ότι γίνεστε και μοντέλα εκτός γηπέδων;

"Ναι έχουμε και τον Ζέκα και αναρωτιέται αν είμαστε όμορφη ομάδα η όχι και έπρεπε να βγάλουκε αυτόν πρώτο για να δείξουμε λίγη ομορφιά (σ.σ. γέλια).

Η συμφωνία με την Marks & Spencer είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια διεθνής εταιρεία και αυτή η συνεργασία δείχνει πολλά για την εμβέλεια του Παναθηναϊκού. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση γιατί και οι οπαδοί μας είχαν την δυνατότητα να βρεθούν κοντά με κάποιους παίκτες και δεν είχαν αυτή την ευκαιρία παρά μόνο σε κάποια από τα παιχνίδια μας".

Είστε ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

"Το στυλ μας είναι ελληνικό. Από εκεί και πέρα πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά σε μια τέτοια εκδήλωση δεν είναι καλό να μιλάμε για τα αγωνιστικά. Τα αφήνουμε για την επόμενη εβδομάδα".

Δεν θέλετε να μιλήσουμε για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά φαίνεται από την εκδήλωση ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό;

"Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Να έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και νομίζω ότι αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Σε κάθε δραστηριότητα αγωνιστική ή μη πρέπει να εκφράζουμε την ομάδα και να δείχνουμε ότι είμαστε σύνολο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα