Τζούνιορ: Με κερνάνε καφέ στο Αγρίνιο!

Gazzetta team
Τζούνιορ: Με κερνάνε καφέ στο Αγρίνιο!

bet365

Για την... λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπο και την δική του υποχρέωση να τους έχει χαρούμενος μέσα από τις επιτυχίες του Παναιτωλικού μίλησε ο Σίλβα Τζούνιορ!

Ο Βραζιλιάνος ανέφερε πως η ομάδα είναι καλά έως τώρα βαθμολογικά, ξεκαθάρισε πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη ενώ τόνισε πως η... καρδιά ήταν αυτή που τον έπεισε το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει στον σύλλογο!

O... δήμαρχος του Παναιτωλικού μίλησε στο ραδιόφωνο του Αχελώου 98.4 και στον Γιάννη Μπακέλα για την έως τώρα αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και για την δύσκολη συνέχεια. Διαβάστε στο gazzetta τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του!

Αν φοβήθηκε πέρσι ότι θα χαθεί η άνοδος: «Σε καμία στιγμή δεν πίστεψα ότι δεν θα έρθει η άνοδος. Ακόμη και στο τελευταίο ματς που δεν έπαιξα και ήθελα να αγωνιστώ αφού απ' έξω δεν ένιωθα καλά! Σε αυτό το ματς γράψαμε ιστορία»!

Για το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του και πως αποφάσισε να συνεχίσει στο Αγρίνιο: «Όσα χρόνια έχω ακόμη θέλω να παίζω καλά και να είμαι χαρούμενος. Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο θα παίξω ακόμη. Το καλοκαίρι δεν είχα σκεφτεί να σταματήσω μετά τα όσα πετύχαμε πέρσι. Θα μπορούσα να πήγαινα σε άλλη Ελληνική ομάδα, αλλά η καρδιά μου μίλησε πιο δυνατά. Οι άνθρωποι εδώ, πρόεδρος, προπονητής και κάποιοι παίκτες μου είπαν να συνεχίσω στον Παναιτωλικό κι εγώ αυτό ήθελα»!

Για το αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας: «Σεβασμός και δουλειά! Τίποτα άλλο».

Για την έως τώρα εικόνα της ομάδας: «Γινόμαστε όλοι και καλύτεροι. Αλλά η κρίση δεν βοηθά το πρωτάθλημα και γι' αυτό δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο παλιότερα. Αλλά υπάρχουν ομάδες που παίζουν καλά όπως ο Εργοτέλης, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας. Αλλά και ομάδες που τις περιμέναμε καλές όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ δεν πάνε καλά. Υπάρχει και μια ομάδα που πάει καλά και είναι ο Παναιτωλικός»!

Αν ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς: «Όχι είμαστε καλά. Τώρα είναι πιο δύσκολα από πέρσι γιατί είναι Α΄εθνική»!

Αν είναι πιο πολύ το μυαλό στην άμυνα την φιλοσοφία του Παναιτωλικού: «Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι πιο πολύ γύρω από την άμυνα. Εμείς εκεί δουλεύουμε πρώτα και έτσι πάμε. Με προσοχή στην άμυνα. Έτσι παίζουν πολλές ομάδες ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι είναι τώρα το ποδόσφαιρο».

Για την συμπαράσταση από τους φιλάθλους: «Ευχαριστώ τον κόσμο στο Αγρίνιο. Με κερνάνε καφέ, μου δίνουν δώρα, συμπεριφέρονται καλά στο παιδιά μου. Ακόμη κι όταν δεν είμαι καλά με βοηθάνε στο γήπεδο και μου λένε «πάμε Τζούνιορ, πάμε Τζούνιορ»! Κι εγώ στο σπίτι σκέφτομαι πως πρέπει να τα κάνω όλα για τον κόσμο για να δουν καλά τον Παναιτωλικό. Εγώ υπόσχομαι να τα κάνω όλα για να είναι όλοι τους χαρούμενοι. Όλοι μαζί θα γράψουμε μια μεγάλη ιστορία»!

Για τους... μεγάλους σε ηλικία παίκτες της ομάδας όπως ο ίδιος, ο Καμαρά και ο Σφακιανάκης:«Η εμπειρία θα βοηθήσει για να περάσουμε τις δυσκολίες, όταν θα λένε κάποιοι ότι είμαστε μεγάλοι και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε».

Για τους latin του Παναιτωλικού: «Έχουμε κάτι καλό εμείς οι Λατινοαμερικάνοι. Πιστεύουμε πάντα και ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε πολλά στην ομάδα. Αυτό μας βοηθάει».

Για το αν στην μπάλα παίζει μεγαλύτερο ρόλο το μυαλό ή τα πόδια: «Πρώτα μυαλό και μετά πόδια. Όμως χρειάζεται πολύ μυαλό».

Για το ποια είναι η πιο δύσκολη θέση: «Του τερματοφύλακα. Δεν μπορεί να κάνει λάθος ποτέ. Εγώ μπορώ και κάνω αυτός όχι. Αν κάνει τέλος».

Για το πως σκέφτεται το μέλλον του: «Θέλω να δουλέψω σαν προπονητής. Μιλάω συχνά με τον προπονητή μας και όλο το τιμ και με βοηθάνε. Θα προσπαθήσω κι εγώ όταν σταματήσω. Έχουμε ακόμη χρόνο γι' αυτό».

Για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας με 4-5 χρόνια πριν:«Καμία σχέση. Μεγάλες διαφορές. Ο Ολυμπιακός δεν κάνει μεγάλες μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός δείτε πως είναι, η ΑΕΚ είναι στην Γ΄εθνική, ο Άρης κάτω. Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό».

Για Γκάλο και Ράφαελ: «Δεν τους ήξερα πριν. Δεν τους είχα δει. Με τον Ράφαελ μίλησα πιο πολύ γιατί ήρθε μετά από μένα και του είπα να έρθει στον Παναιτωλικό. Του μίλησα πολλές φορές γιατί λόγω κρίσης ήταν διστακτικός για την Ελλάδα».

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος του Παναιτωλικού ευχήθηκε επίσης η Ελλάδα να βρεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Βραζιλία για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τόνισε πως η χώρα του μπορεί να διοργανώσει ένα πολύ καλό Μουντιάλ παρά τα προβλήματα και την φτώχεια που υπάρχει εκεί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα