Ενοχλήσεις ο Ρισβάνης, θεραπεία ο Κουτρουμπής

Ενοχλήσεις ο Ρισβάνης, θεραπεία ο Κουτρουμπής

Gazzetta team
Ενοχλήσεις ο Ρισβάνης, θεραπεία ο Κουτρουμπής

bet365

Ο Σπύρος Ρισβάνης εγκατέλειψε την προπόνηση του Παναθηναϊκού, λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό προσαγωγό. Θεραπεία για Κουτρουμπή, Αποστολόπουλο.

Με μικροπροβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της επόμενης βδομάδας με αντίπαλο τον Πανθρακικό, τα οποία δεν προκαλούν ανησυχία, αφού λόγω της διακοπής υπάρχει χρόνος να ξεπεραστούν. Ο Ρισβάνης εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό προσαγωγό και αναμένεται να απουσιάσει από δύο-τρεις προπονήσεις.

Ο Ταμπάκης έκανε ατομικό πρόβλημα, ενώ ο Αποστολόπουλος και ο Κουτρουμπής έκαναν θεραπεία. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει ένα μυϊκό τραυματισμό στο δεξιό ορθό κοιλιακό μυ και ναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις την προσεχή Τετάρτη.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Οι Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Δώνης, Μπαλμπόα, Κουσίδης, Αναστασόπουλος και Σταματάκης προπονήθηκαν με την ομάδα Κ-20 εν όψει του προσεχούς αγώνα του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα