«Δεν έχω μιλήσει με ΟΦΗ»

«Δεν έχω μιλήσει με ΟΦΗ»

Gazzetta team
«Δεν έχω μιλήσει με ΟΦΗ»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε ότι δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς από την κρητική ομάδα και υποστήριξε ότι το οικονομικό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει.

Ο 48χρονος τεχνικός αποτελεί μία από τις επιλογές που έχουν ακουστεί για τον διάδοχο του Δερμιτζάκη, ωστόσο όπως τόνισε στο «omilitis», δεν έχει επαφή με τους διοικούντες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αρνητικός...

Αναλυτικά ο Νιόπλιας δήλωσε:

Για το αν έχει συζητήσει με τον ΟΦΗ:

«Έλειπα από το Ηράκλειο, μόλις γύρισα από την Κύπρο, όπου πήγα για να λύσω το συμβόλαιο μου με την Εθνική Κύπρου και να διευθετήσω κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν με έχει ενοχλήσει κανένας από τον ΟΦΗ, δεν έχει μιλήσει κάποιος από την διοίκηση μαζί μου».

Για το ενδεχόμενο να δουλέψει στον ΟΦΗ:

«Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως σε μια ομάδα που θα δουλέψω είναι οι συνθήκες να είναι καλές. Να είναι ένα οργανωμένο σωματείο που έχει στόχους. Θέλω σε όποια ομάδα πάω να υπάρχει όρεξη για δουλειά από όλους. Στον ΟΦΗ έχω περάσει πολλά, στο Ηράκλειο επέλεξα να έχω το σπίτι μου. Το οικονομικό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Το βασικό είναι η καλή συνεργασία και να είμαι κάπου που θα με “γεμίζει” να δουλεύω».

Για τον φετινό ΟΦΗ και αν τον έχει παρακολουθήσει:

«Έχω δει τον ΟΦΗ φέτος με ΠΑΟΚ, Αστέρα και Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό ήταν γενικά ένα κακό ματς. Με τον ΠΑΟΚ που ήμουν στο γήπεδο και τον Αστέρα, ο ΟΦΗ ήταν κατά διαστήματα καλός και αν είχε λίγο τύχη παραπάνω θα μπορούσε να πάρει την νίκη. Γενικά, φέτος οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο εκτός τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που ξεχωρίζουν και τον Ατρόμητο ίσως που είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα