Διαψεύδουν για Αναστόπουλο

Διαψεύδουν για Αναστόπουλο

Gazzetta team
Διαψεύδουν για Αναστόπουλο

bet365

Παρότι ο Νίκος Αναστόπουλος φερόταν κοντά στην επιστροφή του στον ΟΦΗ, τελικά οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν να στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Ο «Αναστό» αποτελεί έναν προπονητή ο οποίος γνωρίζει καλά τους Κρητικούς και το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο το... παρελθόν του αποτρέπει τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα «Αλενατόρε» τη δεδομένη στιγμή.

Ο Αναστόπουλος έχει εξελιχθεί σε «μαύρο πανί» για αρκετούς οπαδούς, καθώς μετά από δηλώσεις του μετά από ένα ματς Ολυμπιακού-Ατρομήτου, ως προπονητής των Περιστεριωτών, είχε παρομοιάσει τον ΟΦΗ με αεροπλάνο... Ντακότα, συκγρίνοντάς τον με ένα μπόινγκ! Έτσι, η περίπτωσή του δείχνει να απομακρύνεται, αν και ακόμα δεν είναι τίποτα οριστικό για τον διάδοχο του Παύλου Δερμιτζάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα