Συνάντηση στον ΠΑΟΚ για το προπονητικό κέντρο

Συνάντηση στον ΠΑΟΚ για το προπονητικό κέντρο

Γιώργος Βροντάκης
Συνάντηση στον ΠΑΟΚ για το προπονητικό κέντρο

bet365

Αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με το Δήμο Θέρμης για να συζητήσουν και να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες γύρω από το την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Συνάντηση με το Δήμο Θέρμης είχε το πρωί της Τρίτης (08/10) αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να συζητηθούν και να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες γύρω από το την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Αιτία για την έκτακτη συνάντηση ήταν οι συνεχείς καθυστερήσεις, οι οποίες παρατηρούνται στην εξέλιξη των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται για να προχωρήσει το μεγάλο αυτό έργο ύψους 25 εκατ. ευρώ στο επόμενο στάδιο υλοποίησής του.

Τρεις εβδομάδες μετά το φόρουμ στο οποίο ο κ. Ιβάν Σαββίδης επανέλαβε την πρόθεσή του για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στο Δήμο Θέρμης, η πρόοδος που έχει παρατηρηθεί είναι ελάχιστη.

Στη συνάντηση, ο Δήμος Θέρμης ξεκαθάρισε πως συναινεί στα σχέδια του ΠΑΟΚ και διαβεβαίωσε για την επίσπευση των απαραίτητων διαδικασιών. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι να ξεπεράσει όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να ξεκινήσει την κατασκευή του νέου σπιτιού της πρώτης ομάδας και των Τμημάτων Υποδομής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα