Ο Παναιτωλικός κατά των διακρίσεων!

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός κατά των διακρίσεων!

bet365

Σαφή θέση κατά της βίας, του ρατσισμού και κάθε είδους διακρίσεων πήρε ο Παναιτωλικός, μέσω του επίσημου match program της ομάδας.

Οι Αγρινιώτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσω του επίσημου προγράμματος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι στο γήπεδο τους, κάθε μορφή βίας και οποιαδήποτε απόπειρα ρατσιστικής συμπεριφοράς είναι καταδικασμένες σε αποτυχία.

Αναλυτικά:

«Η βία, ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η διάκριση των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα, τη φυλή, τις θρησκευτικές τους προτιμήσεις, την ιδεολογία τους, τις ιδιαιτερότητες καθενός, είναι φαινόμενα που πολλές φορές απασχολούν την κοινή γνώμη. Σε διεθνές επίπεδο υπάρχουν πολλές αφορμές. Και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα είναι πολλά.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει σαφή, ξεκάθαρη και πάγια θέση, από την οποία δεν μετακινείται: Είναι ενάντια σε τέτοια φαινόμενα. Τα καταδικάζει, τα καταπολεμά, κάνει ότι μπορεί να περιοριστούν. Επιδιώκει, αν είναι δυνατόν, να εξαλειφθούν. Δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας.

Πολύ περισσότερο η βία και ο ρατσισμός, δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν την ομάδα μας, δεν μπορούν να “λερώσουν” το όνομα και την ιστορία της, να “μολύνουν” τα ιδανικά που πρεσβεύει και με αφοσίωση όσοι από την ημέρα της ιδρύσεώς της υπηρέτησαν και όσοι σήμερα την υπηρετούν από κάθε θέση.

Ο Παναιτωλικός, ήταν, είναι και θα παραμείνει, σύλλογος που καθημερινά, με την τακτική που ακολουθεί, τις πράξεις, τη δράση που αναπτύσσει, αναδεικνύει αξίες και προβάλλει ιδανικά που τον καταξιώνουν και στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Δεν κάνει και δεν επιτρέπει διακρίσεις.

Φαινόμενα που κάνουν την εμφάνισή τους (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό) στην ελληνική κοινωνία, θα μείνουν έξω και πολύ μακριά από τον σύλλογό μας. Δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή χώρου στο γήπεδό μας για να αναπτυχθούν πυρήνες δημιουργίας τέτοιων φαινομένων. Δεν το επιτρέπει κανείς.

Το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να προτάξει ο καθένας σε ατομικό επίπεδο και η συνεχής συλλογική προσπάθεια που γίνεται στον τομέα αυτό, αποτελούν εχέγγυα για την προάσπιση των κεκτημένων. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Σε τούτη την ομάδα, τούτο το γήπεδο, κάθε μορφή βίας, οποιαδήποτε απόπειρα ρατσιστικής συμπεριφοράς, είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Εν τη γενέσει τους. Και ο καθένας από μας οφείλει να πει το δικό του ΟΧΙ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα