Παραιτήσεων συνέχεια στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Παραιτήσεων συνέχεια στον Πανιώνιο

bet365

Οι παραιτήσεις στον Πανιώνιο συνεχίζονται. Αυτή την φορά είναι η σειρά του Γενικού Γραμματέα του Ερασιτέχνη, Κώστα Λιαρομμάτη.

Ο Κώστας Λιαρομμάτης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Βασίλη Τσάβαλο, με την οποία γνωστοποιεί την παραίτησή του. Ο πρώην πλέον Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Πανιώνιος αφήνει ξεκάθαρες υπόνοιες για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων.

Να θυμήσουμε ότι ο Κώστας Λιαρομμάτης ήταν της παράταξης του Άρη Μισαηλίδη ο οποίος αρχικά είχε κατέβει με δικό του ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη, πριν ενωθεί με αυτό του Βασίλη Τσάβαλου.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητέ Βασίλη ,

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από Γενικός Γραμματέας και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανιωνίου Γ. Σ. Σ. , διότι αν και από τον περασμένο Απρίλιο αποφασίσαμε απο κοινού το ψηφοδέλτιο του κ Μισαηλίδη και το δικό σου να ενωθεί με σκοπό το καλύτερο συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας και ενώ από την πρώτη στιγμή η συνεισφορά μας ήταν απόλυτα καλοπροαίρετη και θετική, του εναντίον συμμετείχαμε σε συμβούλια παρωδία που ένα δύο συνεργάτες σου λειτουργούσαν ´´σαν το σπίτι τους ´´ !!!!

Ζητάγαμε επίμονα στοιχεία και απάντηση ποτέ δεν περνάμε. Μιλάγαμε για προϋπολογισμούς χωρίς ποτέ να κάνουμε απολογισμούς!!! Μιλάγαμε για αυτοδιαχείρηση τμημάτων με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αφήναμε ανεξέλεγκτα κάποια τμήματα να λειτουργούν εις βάρος άλλων έν γνώση μας και χωρίς καμία λογική και παράλληλα σοβαρότατα έσοδα του συλλόγου δεν τα διεκδικούσαμε για να μην ενοχλήσουμε κάποιους.

Σε διάφορα σοβαρότατα θέματα που δημιουργήθηκαν η άποψη κάποιων ήταν ωχ αδελφέ αν και ο σύλλογος ζημιωνόταν υπέρμετρα όπως το φυσικό αέριο ή άλλα θέματα. Ζητάγαμε την βοήθεια των δημοτικών αρχών αλλά από την άλλη δεν την στηρίζαμε. Ακόμα και με το γήπεδο μελέτες και εκτιμήσεις ήταν κρυμμένες για κοντά 2 χρόνια αδιαφορώντας για τις συνέπειες και επιπτώσεις. Τα διάφορα τμήματα αφέθηκαν στην τύχη τους με πλήρη απαξίωση και αδιαφορία για ένα και μόνο λόγο, να μην ενοχληθεί η συγκεκριμένη παρέα (2-3 ατόμων) με αδιευκρίνιστα κίνητρα !!!!

Άλλα τμήματα λειτουργούν με πλήρη απουσία της διοίκησης και έχει δοθεί το management στους γονείς!!!!!! Αδιανόητα πράγματα για το μέγεθος του Πανιωνίου !!! Ασε πόσες μεταγραφές ή αποδεσμεύσεις ή υποσχετικές ή διάφορα άλλα έγγραφα έχουν φύγει από τον σύλλογο με την υπογραφή μου χωρίς να έχω την παραμικρή ενημέρωση!!!!! Τελευταίο απίστευτο γεγονός η μη λειτουργία της πισίνας , του πλέον κερδοφόρου και αποτελεσματικού τμήματος του συλλόγου !!!

Παρ´ όλα αυτά εμείς προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε όσο μας επιτρέπεται και με αρκετές απειλές κάποιες φορές !!! Μετα τα τελευταία όμως γεγονότα που συνέβησαν στον σύλλογο τα πράγματα ξέφυγαν από τα όρια ήθους που πρεσβεύει ο Πανιώνιος και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθώ συνένοχος σε καταστάσεις πέρα της αθλητικής νοοτροπίας που οφείλουμε να προστατεύουμε και να υπηρετούμε !!!!

Ελπίζω η παραίτηση μου να είναι η αρχή ενός βαθύτερου προβληματισμού στο τι Πανιώνιο θέλουμε και ως πρόεδρος αυτού του συλλόγου να αναλάβεις να καθαρίσεις τα κακώς κείμενα , σε κάθε άλλη περίπτωση να οδηγηθούμε σε εκλογές από την Γενική Συνέλευση διότι ο Πανιώνιος δεν είναι ούτε παρέες ούτε "συμμορίες" !!!!

Φιλικά

Κωστής Λιαρομμάτης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα