O Mήτρογλου τους... πονοκεφάλιασε!

O Mήτρογλου τους... πονοκεφάλιασε!

Δημήτρης Τομαράς
O Mήτρογλου τους... πονοκεφάλιασε!

bet365

Ο Μήτρογλου «τρέλανε» και τους Πορτογάλους μιας και ο φάκελος του Ολυμπιακού έφτασε στα χέρια του Ζεσούς! Τι μετέφεραν στον τεχνικό της Μπενφίκα και με ποιον έπαθαν... πλάκα.

Ο Μιγκέλ Κουαρέσμα είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών για την Μπενφίκα. Είναι το άτομο που είδε από κοντά την Άντερλεχτ και την Παρί. Αποτελεί το δεξί χέρι του Ζόρζε Ζεσούς. Είναι το... μυαλό της ομάδας και εκείνος που μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τέλεια τον κάθε αντίπαλο.

Επόμενο ήταν να κάνει το ίδιο με τον Ολυμπιακό για τον αγώνα με την Βέροια και ενώ μαζί του στο γήπεδο Καραϊσκάκη βρέθηκε και άλλος ένας συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου της Μπενφίκα. Ο Ζεσούς έχει ήδη στα χέρια του τα ματς του Ολυμπιακού με Παρί, Άντερλεχτ και Βέροια και όπως ήταν αναμενόμενο... τρόμαξε με τον Κώστα Μήτρογλου.

«Σκοράρει από παντού. Έχει ένστικτο γκολτζή και μπορεί άνετα να κάνει την διαφορά σε οποιοδήποτε παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Κουαρέσμα προς τον Ζέσους για τον Μήτρογλου. Οι Πορτογάλοι «τρελάθηκαν» με την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού, την ανάπτυξη από τα άκρα και την πολυφωνία στο σκοράρισμα.

Ο Φουστέρ ήταν ο παίκτης που άρεσε αρκετά και για το γεγονός πως κρατάει καλά την μπάλα και μπορεί να βγάλει φάσεις από το πουθενά. Επίσης στην Μπενφίκα στέκονται στο ότι πρεσάρει πολύ και ψηλά τον αντίπαλο και κλέβει αρκετά μπάλες. Ο Σαβιόλα δεν είναι άγνωστος από την στιγμή που έχει περάσει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Τον ξέρουν πολύ καλά στην Μπενφίκα και τον θεωρούν μεγάλο κίνδυνο όμως από την άλλη είναι σίγουροι πως μπορούν να βρουν λύση για τον περιορισμό του. Εκτός από τον Μήτρογλου τεράστια εντύπωση έκανε και ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός που πέρασε και δεν... ακούμπησε από την Μπενφίκα μιάς και η σεζόν του εκεί ήταν η χειρότερη στην καριέρα του ήταν αυτός που ξεχώρισε για τα καλά.

«Ο Ρομπέρτο πραγματοποιεί μεγάλη χρονιά στον Ολυμπιακό έχοντας κάνει τρομερή πρόοδο», ήταν η διαπίστωση των ανθρώπων της Μπενφίκα, που είδαν την τεράστια διαφορά του σε σχέση με το πορτογαλικό του παρελθόν. Οι επεμβάσεις του, οι έξοδοί του, ο τρόπος που καθοδηγεί την άμυνά του αλλά και τα πέναλτι που έπιασε στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν περνούν απαρατήρητα.

Στην Μπενφίκα θεωρούν πως θα πρέπει να κάνουν ένα πολύ καλό ματς με τον Ολυμπιακό κλείνοντας καλά τους χώρους και «πνίγοντας» την κυκλοφορία των ερυθρολεύκων. Ο Ζεσούς με τους συνεργάτες του είναι της άποψης ό,τι εφόσον η Μπενφίκα αναπτύσσεται σωστά και βγάλει γρήγορα αρκετές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Ρομπέρτο θα φτάσει στο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα