«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί»

Gazzetta team
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί»

bet365

Ανακοίνωση -απάντηση στα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Σ΄αυτή η ομάδα της Μαγνησίας ζητά από τον γνωστό ποινικολόγο να σταματήσει να ασχολείται μαζί της, ενώ παράλληλα τονίζει πως ήρθε η ώρα του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση των «ερυθρολεύκων»:

«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε τόσο την ανακοίνωση όσο και την παρουσία του γνωστού Αλέκου του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ελευσίνα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε το επικίνδυνο φαινόμενο που λέγεται Αλέκος Κούγιας να πάρει τέλος. Ήρθε επιτέλους η ώρα του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Για την υπενθύμιση του φίλαθλου κοινού: κ. Αλέκο είστε κατηγορούμενος για δωροδοκία. Είστε κατηγορούμενος για πλαστογραφία και είστε ο μοναδικός που προσλαμβάνει «μέλος εγκληματικής οργάνωσης» για προπονητή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. Μην ξανασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό Βόλου και αφήστε το πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά. Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα.

Υ.Γ. 1: Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καταθέσει αίτημα αναβολής και ένσταση για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα

Υ.Γ,.2: Η ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας με την αντικειμενική της θέση κ. Αλέκο Κούγια, ήδη έχει απαντήσει στην ανακοίνωσή σας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα