Τελευταίο πιάτο στο Αγρίνιο

Τελευταίο πιάτο στο Αγρίνιο

bet365

Με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Παναιτωλικός κρατάει γερά στην έδρα του. Επίσης, κρατάει γερά στην άμυνα… Το πρόβλημα έγκειται στη δημιουργία και το πρόβλημα έρχεται όταν πρέπει να σκοράρει. Οι νεοφώτιστοι έχουν την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και είναι εντυπωσιακό στατιστικό ότι τα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα 0-0!! Με αντίπαλο τον ΠΑΣ, σε όλα τα χρόνια προϊστορίας και σε σύνολο 21 αγώνων μόλις μια φορά έχει σημειωθεί λευκή ισοπαλία με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει συνολικά τον πρώτο λόγο. Στο Αγρίνιο έχει κατορθώσει να κερδίσει τέσσερις φορές και να αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές και η τελευταία του ήττα ήταν το 1998. Τυχαία ή μη, βέβαια, ήταν στις 4 Οκτωβρίου εκείνου του έτους. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κερδίσουν μακριά από τα Γιάννινα κι έχουν δύο σερί ήττες εκτός έδρας.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 7/10, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παναιτωλικού
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-0, Άρης-Παναιτωλικός 0-0. / ΠΑΣ-Ατρόμητος 1-0, Λεβαδειακός-ΠΑΣ 1-0, ΠΑΣ-Ξάνθη 2-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,46 Χ: 3,20 2: 3,39
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Παπαπέτρου, Τουμπακάρης, Απτόσογλου
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Ιωάννου (τραυμ.), Δάρλας (τραυμ.), Τακίδης (τραυμ.) - Ντε Βινσέντι (τραυμ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Πριν προλάβουν να τον χαρούν, τον έχασαν! Ο Τόμας Ντε Βινσέντι επέστρεψε στο φινάλε των μεταγραφών στα Γιάννινα, ωστόσο ο τραυματισμός του αναγκάζει τον Σάββα Παντελίδη να ζήσει χωρίς τον Αργεντινό μέσο. Ο 24χρονος μέσος πρόλαβε να παίξει τρία παιχνίδια με τον ΠΑΣ και η απώλειά του σίγουρα προβληματίζει για το δημιουργικό κομμάτι των φιλοξενούμενων.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα