Βιεϊρίνια: «Είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον ΠΑΟΚ. Ο άσος της Βόλφσμπουργκ τόνισε ότι δεν αποκλείεται να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.

«Είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο με την ομάδα, αλλά με την πόλη της Θεσσαλονίκης και όλη την Ελλάδα. Εκεί πέρασα φανταστικά χρόνια με τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου. Και τώρα που είμαι τραυματίας έλαβα πολλά μηνύματα συμπαράστασης από φίλους του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο Βιεϊρίνια για να προσθέσει:

«Ήταν σωστή η επιλογή μου να πάω στον ΠΑΟΚ. Δούλεψα με τον Φερνάντο Σάντος, στον οποίο οφείλω πολλά. Είναι ένας προπονητής που θαυμάζω και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να γίνει δυνατός και να παίζει συνέχεια στην Ευρώπη».

Μάλιστα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. «Είναι μια συζήτηση που κάνουμε συνέχεια στην οικογένεια (γέλια). Αυτή τη στιγμή κλίνουμε προς την Ελλάδα. Θα δούμε», είπε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για έξι μήνες. «Οι τραυματισμοί πάντα έρχονται σε άσχημη στιγμή. Όμως πρέπει να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στη δράση. Το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψω δυνατός. Αν όλα πάνε καλά, θα έχω δύο μήνες αγωνιστικής δράσης στο τέλος της σεζόν και μπορώ να ελπίζω ακόμη πως θα είμαι στην αποστολή για το Μουντιάλ», ανέφερε.

Τέλος, στο ερώτημα Ρονάλντο ή Μέσι ψήφισε τον συμπατριώτη του. «Είναι προνόμιο να έχω συμπαίκτη τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και δίνει κίνητρο σε όλη την ομάδα. Πιστεύω πως είναι πιο πλήρης από τον Μέσι κι αν έπρεπε να διαλέξω έναν από τους δύο, θα επέλεγα τον Ρονάλντο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα