Stop στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Stop στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Stop στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

bet365

Η Αστυνομία της Σερβίας έβαλε φρένο σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν από την Ολλανδία και ήθελαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Τζαβόρ Ιβάνιτσα.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα οι «Βόρειοι» επιστρέφοντας από την Ολλανδία αποφάσισαν να κάνουν μία στάση στη Βελιγράδι, λόγω και της αδελφοποίησης που υπάρχει με τους «Γκρομπάρι». Οι ΠΑΟΚτσήδες θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά την εντός έδρας αναμέτρηση τη Παρτιζάν με την Τζαβόρ Ιβάνιτσα.

Όμως, η Αστυνομία της Σερβίας προέβαλε αντιρρήσεις απαγορεύοντας το «Εξπρές των Βορείων» να μπει στο Βελιγράδι. Υπήρξε μια ένταση, με τη διοίκηση της Παρτιζάν αλλά και τους «Γκρόμπαρι» να καταβάλλουν προσπάθειες ούτως ώστε να λυθεί το θέμα και οι «Βόρειοι» να φτάσουν στον αρχικό προορισμό τους.

Πιέσεις υπήρξαν και από Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από Ζβόνιμιρ Βούκιτς προκειμένου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Παρτιζάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα