«Πάντα επικίνδυνος ο Αστέρας»

Gazzetta team
«Πάντα επικίνδυνος ο Αστέρας»

bet365

Ο Εντουάρντο Μπρίτο τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης έχουν εξελιχθεί σε ντέρμπι, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες της ομάδας του.

Ο Βραζιλιάνος, με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρθηκε στο δύσκολο ματς της ομάδας του με τους Αρκάδες και εξέφρασε την ελπίδα του να βρεθεί λύση στο σκοράρισμα.

Έντου πως περιμένεις την ομάδα του Αστέρα;

«Η Τρίπολη είναι πάντα επικίνδυνη και ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς όμως πρέπει να παλέψουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Είναι τα παιχνίδια του Αστέρα με τον Ατρόμητο από τα μεγάλα του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Τα τελευταία χρόνια νομίζω ναι. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες κι εμείς πάντα όταν παίζουμε είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι».

Η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ, καθώς δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σκοράρει αντιστρόφως ανάλογα των ευκαιριών. Γιατί πιστεύεις συμβαίνει αυτό;

«Ελπίζω τώρα να μπορέσουμε να σκοράρουμε γιατί κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Δε σκοράρουμε εύκολα, και ελπίζω να βγουν όλα το Σάββατο».

Είναι ένα ματς που μπορεί να κρίνει και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος;

«Είναι νωρίς ακόμα, αλλά όσο περνούν οι αγώνες εμείς πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να μένουμε ψηλά στη βαθμολογία. Έτσι θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Θα είμαστε πάρα πολύ καλά αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα